A Százhalombattai Lövészklub honlapja azzal a céllal jött létre, hogy informálja tagjait és a város érdeklődő közönségét eredményeinkről, eseményeinkről. Itt minden megtalálható ami velünk történik. Reméljük ez a lehetőség is hozzájárul ahhoz, hogy minnél többen ismerjék meg a sportlövészetet és talán kedvet kaptok ahhoz, hogy ti is csatlakozzatok hozzánk.A lőtérről:

Az egyesület egy tízméteres pályával rendelkezik amely 8 lőállásos. Célmozgató berendezéssel van minden pálya felszerelve. Két modern Megalink elektronikus céltáblával is rendelkezünk. A szakmai munkát 2db. Scatt lőelemző rendszer segíti.

Fegyvereinkről:
Tulajdonunkban megtalálható a legegyszerűbb fegyvertől a modern versenyfegyverig minden tipus. Feinwerkbau és Steyer, Pardini és Morini fegyverekkel dolgoznak versenyzőink, az utánpótlás pedig Slavia, Weihrauch és LG fegyverekkel tanul meg lőni.

Versenyzőink és tagjaink:
Az egyesület létszáma 50 fő körül mozog. Versenyzői létszámunk ennek a fele. Legfiatalabb lövészünk 10 éves, legidősebb 68.

Edzőink:
Két edzővel rendelkezünk. Mindkettőjüknek hosszú pisztolyos pályafutása volt.

- Kéri Attila az egyesület elnöke is egyben. Jelenleg is erősíti a pisztolyos versenyzők táborát. 10 éves korában kezdte a lövészetet. Többszörös Országos Bajnok, válogatott versenyző. Nemzetközi edzői licenccel rendelkezik puska és pisztoly szakágban. Nemzetközi versenybírói vizsgája van.

- Fekete János szülei edzői múltja révén "beleszületett" a sportágba. 10 éves korában kezdte a versenyzést légpuskával, majd a pisztolyos szakágban "megtelepedett". 1992-től folytat edzői tevékenységet. Elvégezte a Testnevelési Egyetem Továbbképző Intézetének két éves edzői tanfolyamát, majd a Testnevelési Egyetem szakedzői szakán diplomát szerzett sportlövő szakedzőként. Nemzetközi edzői licenccel rendelkezik puska és pisztoly szakágban. I. osztályú bírói minősítéssel rendelkezik.

Jelentkezés:
Ha megtetszett egyesületünk próbáld ki a sportágat, vagy jelentkezz tagnak. Telefonon érdeklődhetsz a két edzőnél: Kéri Attila - 06-20/984-5201
Fekete János - 06-30/244-8316
Személyesen megtalálsz minket Százhalombattán, a Gesztenyés út 1-3 szám alatt. (A volt Autóklubbal szemben, a Fuga áruház mellett)

Nyitva tartás:
- Hétfőn: 15.00-20.00-ig
- Kedden, csütörtökön: 15.00-20.00-ig

Az egyesület tagjai fegyvert, lőszert, ruházatot, szakmai segítséget kapnak tagsági viszonyuk fejében. Természetesen ha saját fegyverrel rendelkezel, azt is hozhatod.

Jelenlegi tagdíjaink (díjaink) a következők:
- havi tagdíj 18 év felett: 4000 Ft.
- havi tagdíj 18 év alatt: 3000 Ft.
- alkalmi lövészet díja: 1000 Ft./fő